Aug
11
2017

Hva er det med USA for tiden?

Etter en runde på www.mekonomen.no så kom jeg tilfeldigvis over nyhetene fra USA. Og det landet der er jo blitt helt insane det siste året. Jeg mener – de velger en reality-kjendis som president, som oppfører seg som han er tre år og så lar de rasister få fritt spillerom i demonstrasjonstogene? Dette synes jeg er helt latterlig. USA er jo landet der alle har muligheter til å nå så langt som de vil, der folk er vennlige og sosiale. Så nå skjønner jeg virkelig ikke hva som er greia. I alle disse årene har jeg drømt om USA som et yndet feriemål, men nå? Nei. Jeg tror faktisk det ikke frister lengre å besøke det landet der. Da kan man heller bruke pengene sine på Europa, som tross alt ser ut til å være vennligere innstilt på både det ene og det andre.

Victory-tegn foran det amerikanske flagg.

Leave a Reply