Jun
23
2017

Drømmen om cabriolet

Jeg så en boble cabriolet til salgs på nettet og fikk innmari lyst på den. Jeg, som bor i et av de landene i verden der en cabriolet er mest upraktisk. Regn, sludd og snø i en åpen bil, liksom. Dette er bil for en håndfull soldager på sommeren. Likevel gikk det så langt at more »

0
Mar
24
2017

Påskekrimmen er i boks

Ble så glad for å se at den nye Harry Hole boka til Jo Nesbø har fått så gode kritikker. Gleder meg veldig til å lese den. Skal kjøpe den til helgen og planlegger en påske på verandaen (eller i sofaen om det blir dårlig vær), mens jeg koser meg med denne. Det er meningen more »

0
Dec
17
2016

Klirrer inn

JA i år er det noen som skal få klirre inn det nye året med stil Nemlig min kjære og meg <3 Jeg har kjøpt et par krystall champagneglass bare for den anledning. Jeg synes det er en slik en koselig tradisjon det med klirring i glasset Kl. 00:00 på nyttårsaften. Hv som blir i glasset more »

0
Oct
29
2016

Amerikansk halloween

Halloween i Amerika er noe annet enn den vi har her hjemme 😀 https://youtu.be/PvseCaHZNEk

0
Oct
09
2016

Tips til kostymer

Her er noen gjør det selv kostymer til Halloween for barna

0
Sep
23
2016

Mere tvillingtrøbbel

Jeg ler og ler og ler her jeg sitter så jeg tenkte jeg skulle dele gledene med dere 😀 https://youtu.be/YoPNyo2INP4 Kos der 😀  

0
Sep
07
2016

Tvillingtrøbbel

Hahahaha av og til bruker våre to og tulle litt med oss også >:-)

0
Jun
25
2016

De barna de barna

Barn er virkelig frittalende 😀

0
May
31
2016

Planleggingstid

Vi sitter her og planlegger litt ferie. Lurer på om vi skal ta en rolig Norgesferie i år og leie en hytte på fjellet av turistforeningen eller om vi skal finne på noe helt annet. Det er mye som frister, men pengene skal også strekke til og med små barn i huset er det mye more »

0
May
17
2016

Hipp hurra for Norge!

Tags: , ,

17. mai er en flott men travel dag og har du barn i barnehage feier man jo flere enn bare en gang! Men, moro er det! Gratulerer med dagen, Norge!

0