Jun
25
2017

min-beste-venninnes-bryllup

Min beste venninne skal gifte seg. Det kom litt overraskende i grunnen. De traff hverandre på en gresk øy i vinter. Er det ikke et rart sammentreff at to nordmenn fra samme by forelsker seg i hverandre på en gresk øy? Vel, kanskje ikke. Det er ofte flere nordmenn enn innfødte på disse turiststedene. De var gale etter hverandre med det samme. Etter tre uker ringte hun og fortalte at hun skulle gifte seg. Hvem gjør det? Blir forlovet etter tre uker? Bryllupet står i neste uke og jeg trenger en gave. Jeg har sjekket kjøkkenmaskiner online i hele dag. Jeg har lyst til å kjøpe en skikkelig fin blender til dem, for jeg digger smoothie og det vet jeg at hun også gjør. Jeg ser det på smilet hennes når jeg lager en til henne. Men nå fikk jeg det plutselig for meg at blender er feil, blender er makabert. Samtidig er hvetebrødsdager og jordbærsmoothie veldig, veldig riktig.

Smoothie og jordbær.

Leave a Reply