Jul
24
2017

Ny kontroll av bilen

Hvert andre år er jeg på eu-kontroll med bilen, og jeg har virkelig opplevd viktigheten med å ha et verksted med garanti når jeg skal fikse bilen. Forrige gang jeg var på service kostet det meg mange tusen kroner, og bare et par uker etterpå så opplevde jeg samme feilen igjen. Når garantien ikke er der, så ble det noen ekstra tusenlapper ut av bilvinduet, bokstavelig talt. Nå er det like før ny kontroll og jeg var inne på verkstedet. Det kostet litt mer denne gangen, men jeg har iallefall sikra meg at det er gjort ordentlig! Er det mangelfull service så må de gjøre det på nytt, og da slipper jeg å betale. Er også greit å fikse bilen nå. Jeg skal på en lengre biltur rundt fristen for servicekontroll. Dermed er det greit å få dette unnagjort. Har du hatt kontroll av bilen?

Rød bil på landevei.

Leave a Reply